Εισαγεται λεξη προς αναζητηση

Βάφτιση και Βόλτα με αερόστατο!

Βάφτιση και Βόλτα με αερόστατο!

Βάφτιση και Βόλτα με αερόστατο!

Προορισμός της βόλτας, ένα χωριό κάπου στην Ήπειρο

Ένα όνειρο των παιδικών μας χρόνων, η βόλτα με ένα αερόστατο, ήταν η έμπνευση γι’ αυτή την βάφτιση. Η ιδέα βρήκε ένθερμους υποστηρικτές! Η μαμά κι η Νονά επέλεξαν τα χρώματα και τα υφάσματα, η πολλή όρεξη για δημιουργία κι η απεριόριστη φαντασία, έκαναν όλα τ’ άλλα. Η επιλογή μας δικαίωσε κι ο στόχος να νιώσουν οι καλεσμένοι την αύρα που έχει ένα μυστήριο μακριά απ’ την μεγάλη πόλη, επιτεύχθηκε με τον καλύτερο τρόπο! […]

Ο Σκαραβαίος κι εγώ στη βόλτα με το αερόστατο:

Βόλτα με αερόστατο

Βόλτα με αερόστατο

Ένα πολλά υποσχόμενο καλοκαίρι μόλις είχε αρχίσει.. το εργαστήριο του Τσόχα και Τούλι ήταν σχεδόν έτοιμο για να φιλοξενήσει καινούρια σχέδια κι ιδέες. Τότε ήταν που “προσγειώθηκε” η βάπτιση αερόστατο. Ο μεγάλος ενθουσιασμός, οι εξαιρετικές πρώτες ύλες (που μόλις είχαν φτάσει από την Αγγλία) κι η άψογη συνεργασία με την μαμά και τη νονά, προμήνυαν ένα υπέροχο αποτέλεσμα! Οι ώρες προετοιμασίας ήταν πολλές αλλά όταν κάνεις κάτι που αγαπάς, οι ώρες γίνονται λεπτά και τα λεπτά δευτερόλεπτα. Μετά από πολλές πρόβες, καθώς κοινός μας στόχος κι επιθυμία ήταν ένα άψογο -απ’ όλες τις πλευρές- αποτέλεσμα, φτάσαμε στην ημέρα της βάπτισης!

Μια ξεχωριστή ημέρα που όλοι θα θυμόμαστε με πολλή αγάπη! μια μέρα που το logo μας #handmade_with_love βρήκε αφορμή κι αιτία ύπαρξης. Μικρέ μας Γιωργάκη, το ταξίδι σου στην ζωή να είναι γεμάτο υγεία, αγάπη και τύχη! ο σκαραβαίος μου κι εγώ σ’ ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που υπήρξαμε μέρος της πρώτης σου σημαντικής σου στιγμής. Εις το επανιδείν..

Secrets to share with love:

  • Οι μπομπονιέρες, ένα χειροποίητο μπλε πουά αερόστατο με λευκό τσόχινο καλαθάκι, είχαν χρωματιστά κουφετάκια crispies Hatziyiannaki.
  • Η λαμπάδα της βάφτισης στολίστηκε με ένα μεγάλο αερόστατο πάνω στο οποίο μετέπειτα ράφτηκε το όνομα του νεοφώτιστου, μετατρέποντάς το έτσι σε ένα υπέροχο μαξιλαράκι διακόσμησης για το παιδικό του δωμάτιο.
  • Στα μικρά χειροποίητα αερόστατα-μαρτυρικά, μετά από επιθυμία της αγαπημένης νονάς, προστέθηκαν παραμάνες έτσι ώστε ο κάθε καλεσμένος να μπορεί να ξανά τοποθετήσει το μικρό του αερόστατο όπου επιθυμεί για να του θυμίζει αυτό το μοναδικό ταξίδι.

Σχολιάστε

Η διεύθυνση email δε θα δημοσιευτεί.

Avatar