Εισαγεται λεξη προς αναζητηση

Αποστολή Προϊόντων

Πού στέλνουμε τα είδη μας

Σε όλο τον κόσμο!

Τρόποι αποστολής και χρόνοι παράδοσης

Ετοιμοπαράδοτα αντικείμενα στέλνονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ενώ στις περιπτώσεις που χρειάζεται ετοιμασία, ο χρόνος προσδιορίζεται μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας (συνήθως δεν υπερβαίνει τις 5-7 ημέρες).

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας στέλνονται με Speedex ή ΕΛΤΑ και παραδίδονται σας σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για δυσπρόσιτες περιοχές, όπως μικρά χωριά ή μικρά νησιά το χειμώνα, ο χρόνος αυτός είναι λίγο μεγαλύτερος και πιθανότατα θα χρειαστεί να παραλάβετε από το Ταχυδρομείο της περιοχής σας. Ο λόγος είναι ότι για να διατηρήσουμε τα έξοδα αποστολής χαμηλά, οι παραγγελίες σε “δυσπρόσιτες” περιοχές στέλνονται με το κούριερ του ΕΛΤΑ, οπότε υπάρχει λειτουργία κούριερ μέχρι την πλησιέστερη πόλη και λειτουργία ταχυδρομείου από εκεί μέχρι τον τελικό προορισμό. Σε περίπτωση που βιάζεστε και διαμένετε εκτός πόλεων, μπορείτε να μας καλέσετε στο + (30) 6947 – 810853 και να σας υπολογίσουμε την έξτρα χρέωση που απαιτείται για να παραδοθεί η παραγγελία σας πιο σύντομα.

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με το ταχυδρομείο και ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 3-12 εργάσιμες ημέρες για χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και 7-20 ημέρες για όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

Έξοδα αποστολής

– Ελλάδα: παραγγελίες άνω των 50 € δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Για παραγγελίες μικρότερες των 50 €, υπάρχει ενιαία χρέωση 5 € εντός Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αντικαταβολής).

– Ευρωπαϊκή Ένωση: παραγγελίες άνω των 100 € δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Για παραγγελίες κάτω των 100 € υπάρχει ενιαία χρέωση 14 €. Επίσης υπάρχει και η επιλογή αποστολής με κούριερ ΤΝΤ (παράδοση σε 4 μέρες) με κόστος 26 € ανεξαρτήτως του αριθμού τεμαχίων της παραγγελίας.

– Υπόλοιποι διεθνείς προορισμοί: ενιαία χρέωση 19 € ανά παραγγελία, ανεξάρτητα από τον αριθμό ειδών που συμπεριλαμβάνει.

Τρόποι πληρωμής

– Ελλάδα: Αντικαταβολή στο κούριερ ή στο Ταχυδρομείο.

– Ελλάδα & εξωτερικό: Πιστωτική κάρτα μέσω του μεγαλύτερου συστήματος πληρωμών στον κόσμο, του Paypal. Δεκτές γίνονται όλες οι γνωστές πιστωτικές κάρτες, ενώ δεν απαιτείται να έχετε λογαριασμό στο Paypal.

– Ελλάδα & εξωτερικό: Μεταφορά χρημάτων μέσω Paypal στο info@tsoxakaitouli.gr PayPalCard

– Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό:

  • Τράπεζα Πειραιώς: Άγγελος Νούσιας & Γιαννάκη – ΙΒΑΝ: GR 19017240600054060344055 trapeza-peiraios