Εισαγεται λεξη προς αναζητηση

Η Δημιουργία Συναντά την Φαντασία

Η Δημιουργία Συναντά την Φαντασία

Η Δημιουργία Συναντά την Φαντασία

Όταν το 2014 ξεκίνησε αυτή η γλυκιά περιπέτεια με το TsoxaKaiTouli δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι μέσα από αυτή την μαγική διαδρομή θα έφτανα να έχω ένα δικό μου Craft room ή ιδανικά ένα Εργαστήρι. Το εργαστήρι  μου είναι ο χώρος μου, εκεί που ξεκινάει η σκέψη να γίνεται πραγματικότητα, είναι η καρδιά της δημιουργίας μιας βάφτισης ενός event και κυρίως η γέννηση ενός μικρού δημιουργήματος.

our-store-1Τα χρώματα, η τσόχα και το τούλι

To Τσοχα και Τούλι εξελίσσεται ,μέρα με τη μέρα πριν από 2 χρόνια σχεδόν ήταν ένα μικρό παιδάκι που σιγά σιγά  μεγαλώνει,ωριμάζει και δέχεται πολλά καινούργια ερεθίσματα και τα αποτυπώνει στο μυαλουδάκι του κρατώντας τα σαν εφόδια για το μέλλον. Τα αγαπημένα μου χρώματα, όπως είναι το ροζ και η μέντα, η αίσθηση της  πολύχρωμης τσόχας τα χρωματιστά τούλια,το λατρεμένο μου ξύλο η αγαπημένη μου ραπτομηχανή  είναι αυτά που κάνουν την καθημερινότητα μου χρωματιστή με πολλές μυρωδιές και όμορφα συναισθήματα.

Γνωρίστε μας……

portfolio-6Για εμένα το εργαστήρι μου είναι ο χώρος μου, το γραφείο μου, οι γωνιές μου οι μουσικές μου . Εκεί υποδέχομαι τους ανθρώπους που με επιλέγουν για μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους είτε είναι ο Γάμος τους η Βάπτιση του μωρού τους αλλά και τα Handmade with love πραγματάκια που δημιουργώ για κάθε περίσταση.

Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε……

Σχολιάστε

Η διεύθυνση email δε θα δημοσιευτεί.

Avatar