Εισαγεται λεξη προς αναζητηση

Καλοκαιρινό Giveaway 2017 στο TsoxakaiTouli.gr

Καλοκαιρινό Giveaway 2017 στο TsoxakaiTouli.gr

Καλοκαιρινό Giveaway 2017 στο TsoxakaiTouli.gr

Μια από τις νέες εταιρίες με χειροποίητες κατασκευές στην Ελλάδα, το TsoxakaiTouli.gr, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους αγαπητούς πελάτες της και χρήστες των Social Media, ότι έχει μια Τεράστια Καλοκαιρινή Έκπληξη.

Θέλετε να Κερδίσετε Φανταστικά Καλοκαιρινά Δώρα 

Μέσα από το site μας, στο TsoxakaiTouli.gr;

Η εταιρία TsoxakaiTouli.gr βρίσκεται στο προσκήνιο από το 2014 και δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο των χειροποίητων κατασκευών, ξύλινων αξεσουάρ αλλά και την διοργάνωση βαπτίσεων. Μέσα από αυτό το Καλοκαιρινό Giveaway 2017 θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσουν 2 φίλες μας από 1 Δώρο για τον  δάσκαλο & την δασκάλα 2017 της επιλογής τους από τις Παρακάτω εικόνες. ! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να:

——————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Να μας ακολουθήσετε στα Social Media – Facebook & Instagram 

Να κάνετε #Like & #Share και κοινοποίηση μια φίλη σας στο Σχετικό Post από το Facebook ή το Instagram.

 Δωράκια για τον δάσκαλο & την δασκάλα 2017  Δωράκια για τον δάσκαλο & την δασκάλα 2017

Κερδίστε συμμετοχή για την κλήρωση που θα γίνει στο Εργαστήρι της εταιρίας μας στην οδό Λέλας Καραγιάννη 13, Ιωάννινα την 9η Ιουνίου 2017. Η συμμετοχή είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό δεν είναι απαραίτητη η αγορά προϊόντος. Απλά ακολουθήστε μας στα Social Media και κερδίσετε Συμμετοχή και αυξήστε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε 2 Χειροποίητα Δωράκια για τον δάσκαλο & την δασκάλα 2017 . Ο σχετικός διαγωνισμός ξεκινά στις 31/5/2017 και τελειώνει στις 7/6/2017.

Χρυσή Συμβουλή: Για μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης ακολουθήστε μας στα Social Media και κάντε Share το Post μας.

Για να μαθαίνετε πρώτοι τους νέους διαγωνισμούς του TsoxakaiTouli.gr μείνετε συντονισμένοι ή απλά εγγραφείτε στο newsletter. Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του Giveaway. Τέλος αν θέλετε να δείτε όλες τις Χειροποίητες Κατασκευές από το Tsoxakaitouli.gr, πατήστε εδώ

Καλή τύχη να έχετε!!!!!

Σχολιάστε

Η διεύθυνση email δε θα δημοσιευτεί.

Avatar