Εισαγεται λεξη προς αναζητηση

UR Fashion Concept με το TsoxakaiTouli

UR Fashion Concept με το TsoxakaiTouli

UR Fashion Concept με το TsoxakaiTouli

tsoxakaitouli3To UR Fashion Concept αποτελεί για την πόλη των Ιωαννίνων ένα μοναδικό event μιας και εκτός από μόνο του που αποτελείτε από μια ομάδα επαγγελματιών του χώρου της μόδας πολλοί είναι οι επιχειρηματίες από όλη την Ήπειρο, που θέλησαν να πάρουν μέρος ή να παραβρεθούν σε αυτό. Το 1ο event έγινε στις 17 Απριλίου 2016, και το Τσοχα και Τούλι θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους πελάτες του αποφάσισε να πάρει ενεργό μέρος σε αυτό το μοναδικό για τα Γιάννενα event.

Το Concept από το 1ο Event ήταν να μαζευτούν οι επαγγελματίες της πόλης των Ιωαννίνων που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον Γάμο. Το TsoxakaiTouli, μέχρι σήμερα έχει αναλάβει σποραδικά την διοργάνωση γαμήλιων εκδηλώσεων αναφορικά με αξεσουάρ αλλά και σετ γάμων. Έτσι θεωρήσαμε ιδιαίτερη τιμή για εμάς όταν λάβαμε την πρόσκληση αναφορικά με το event αυτό. Η προετοιμασία έγινε πάντα μέσα από τις οδηγίες που μας δόθηκαν από την διοργάνωση του event και τις ακολουθήσαμε μέχρι ακέραιας.

Το event, ήταν εξαιρετικό από κάθε άποψη μιας και χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που κατάφεραν να έρθουν και να απολαύσουν από επαγγελματίες δημιουργίες αλλά και υπηρεσίες γύρω από τον γάμο. Μέσα από το γεγονός αυτό το tsoxakaitouli κατάφερε να φέρει και να γνωρίσει στους επισκέπτες υπηρεσίες και προϊόντα όπως:

  • Ξύλινες δημιουργίες μέσα από την μοναδική σειρά myWood
  • Χειροποίητες Κατασκευές πάντα με βάση το Seasoning
  • Ενημερώσαμε τους αγαπητούς επισκέπτες γύρω από τα πάντα αναφορικά με τον γάμο ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που μας ρώτησαν για βαπτίσεις

Σίγουρα, χαρήκαμε το event και αν μας δοθεί η ευκαιρία θα το ξανά κάνουμε, μιας και η μεγάλη επισκεψιμότητα που κατάφερε να έχει δημιούργησε και για το tsoxakaitouli νέες ευκαιρίες γνωριμιών με πελάτες τόσο από τα Ιωάννινα όσο και από όλες τις πόλεις της Ηπείρου.

Σχολιάστε

Η διεύθυνση email δε θα δημοσιευτεί.

Avatar