Εισαγεται λεξη προς αναζητηση

Χριστουγεννιάτικό Giveaway 2016 στο TsoxakaiTouli.gr

Χριστουγεννιάτικό Giveaway 2016 στο TsoxakaiTouli.gr

Χριστουγεννιάτικό Giveaway 2016 στο TsoxakaiTouli.gr

Μια από τις νέες εταιρίες με χειροποίητες κατασκευές στην Ελλάδα, το TsoxakaiTouli.gr, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους αγαπητούς πελάτες της και χρήστες των Social Media, ότι έχει μια Τεράστια Χριστουγεννιάτικη Έκπληξη.

Θέλετε να Κερδίσετε Χριστουγεννιάτικα Δώρα 

Μέσα από το site μας, στο TsoxakaiTouli.gr;

Η εταιρία TsoxakaiTouli.gr βρίσκεται στο προσκήνιο από το 2014 και δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο των χειροποίητων κατασκευών, ξύλινων αξεσουάρ αλλά και την διοργάνωση βαπτίσεων. Μέσα από αυτό το Χριστουγεννιάτικό Giveaway 2016 θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσουν 2 φίλες μας από 1 Χριστουγεννιάτικο Γούρι της επιλογής τους από τις Παρακάτω εικόνες. ! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να:

——————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Να μας ακολουθήσετε στα Social Media – Facebook & Instagram 

Να κάνετε Like & Share στο Σχετικό Post από το Facebook ή το Instagram.

Μεγάλος Διαγωνισμός με Χριστουγεννιάτικά Γούρια 2016

Εικόνα 1. Χριστουγεννιάτικα Γούρια 2016

Χριστουγεννιάτικό Giveaway 2016

Εικόνα 2. Γούρια 2017 για τα Χριστούγεννα

Κερδίστε συμμετοχή για την κλήρωση που θα γίνει στο Εργαστήρι της εταιρίας μας στην οδό Λέλας Καραγιάννη 13, Ιωάννινα την 28η Δεκεμβρίου 2016. Η συμμετοχή είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό δεν είναι απαραίτητη η αγορά προϊόντος. Απλά ακολουθήστε μας στα Social Media και κερδίσετε Συμμετοχή και αυξήστε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε 2 Χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα Γούρια . Ο σχετικός διαγωνισμός ξεκινά στις 5/12/2016 και τελειώνει στις 24/12/2016.

Χρυσή Συμβουλή: Για μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης ακολουθήστε μας στα Social Media και κάντε Share το Post μας.

Για να μαθαίνετε πρώτοι τους νέους διαγωνισμούς του TsoxakaiTouli.gr μείνετε συντονισμένοι ή απλά εγγραφείτε στο newsletter. Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του Giveaway. Τέλος αν θέλετε να δείτε όλες τις Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές 2016, από το Tsoxakaitouli.gr, πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα Χριστουγεννιάτικα Γούρια 2016 ή εδώ για να ανακαλύψετε τα Χριστουγεννιάτικα Τελαράκια 2016 και τα Εmbroidered-Art Κεντημένα Χειροποίητα Μαξιλάρακια – Γούρια 2016, που μπορείτε να τα βάλετε στο φετινό σας Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Καλή τύχη να έχετε!!!!!

Comments (2)

  1. Avatar

    Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο σας καλές γιορτές με υγεία!

    Στέλλα Ζαφειρελη
    Δεκ 16, 2016 Απάντηση
  2. […] Χειροποίητα Γούρια στο Tsoxakaitouli.gr Ιάν 4 2017 | By Georgios Fer Χριστουγεννιάτικό Giveaway 2016 στο TsoxakaiTouli.gr Δεκ 4 2016 | By […]

Σχολιάστε

Η διεύθυνση email δε θα δημοσιευτεί.

Avatar