Εισαγεται λεξη προς αναζητηση

Εδώ θα βρείτε τους ειδικούς όρους και προϋποθέσεις για το Καλοκαιρινό Giveaway στο TsoxakaiTouli.gr:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Η έναρξη του Καλοκαιρινό Giveaway στο TsoxakaiTouli.gr ορίζεται η 00:01 την 31/05/2017 μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας του διαγωνισμού, την 23:59, 07/06/2017

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει μια και μόνο συμμετοχή. Καμία αγορά δεν είναι απαραίτητη για να κερδίσετε στο διαγωνισμό Καλοκαιρινό Giveaway στο TsoxakaiTouli.gr.

  • Η συμμετοχή δεν πρέπει να είναι βίαιη ή υποτιμητική για οποιασδήποτε χώρα, ή το φύλο, τη φυλετική, θρησκευτική ή την ηλικιακή ομάδα, να έχει σεξουαλικό ή προκλητικό περιεχόμενο, βλάσφημο ή πορνογραφικό.
  • Δεν Επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε δεύτερο ή τρίτο προφίλ στα Social Media
  • Οι περιορισμοί ηλικίας ξεκινάνε από τα 13 έτη

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ: Οι συμμετέχοντες θα για να λάβουν Μονή Συμμετοχή στο Καλοκαιρινό Giveaway στο TsoxakaiTouli.gr, θα πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Να μας ακολουθήσετε στα Social Media – Facebook & Instagram
  • Να κάνετε Like & Share στο Σχετικό Post από το Facebook ή το Instagram

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για να είναι επιλέξιμες, οι συμμετοχές σας πρέπει να ακολουθήσετε αυτούς τους Επίσημους Κανόνες. Η μη συμμόρφωση με αυτούς τους Επίσημους Κανόνες θα οδηγήσει σε αποκλεισμό του συμμετέχοντα.

ΒΡΑΒΕΙΑ / ΑΠΟΔΟΣΗ: Τα βραβεία στο tsoxakaitouli.gr είναι μη μεταβιβάσιμα και θα πρέπει να γίνουν αποδεκτά ως επιδότηση. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να κερδίσει το πολύ ένα βραβείο στο διαγωνισμό αυτό. Οι πιθανότητες νίκης εξαρτώνται από τις συμμετοχές που θα λάβετε.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ: Οι νικητές θα επιλεγούν μέσα από κλήρωση που θα διεξαχθεί στο στο Εργαστήρι της εταιρίας μας στην οδό Λέλας Καραγιάννη 13, Ιωάννινα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail ή μέσω μηνύματος στο Προφίλ στο Instagram ή το Facebook.