Εισαγεται λεξη προς αναζητηση

tsoxatouli-teliko-logo

Tsoxa&Touli

Είμαι η Εύη κι αυτός είναι ο σκαραβαίος του Τσόχα και Τούλι. Καλώς ήρθατε στον παραμυθένιο μας κόσμο. Είμαι μαμά δυο χαρισματικών παιδιών, της Μιμίκας και του Billy. Το Τσόχα και Τούλι είναι το καινούριο μου παιδάκι, γεννήθηκε πριν ένα χρόνο και σιγά – σιγά μεγαλώνει. Μεγαλώνει και γίνεται πιο δυνατό, αρχίζει να αισθάνεται σιγουριά, ξεκινά να νιώθει ασφάλεια.

Τα τελευταία 17 χρόνια της ζωής μου είχα την ευτυχία, να μεγαλώσω πολλά παιδάκια, δουλεύοντας σε παιδικούς σταθμούς ως βρεφονηπιοκόμος ειδικής αγωγής. Η αγάπη μου για τα παιδιά είναι μεγάλη, μεγαλύτερη όμως είναι η αγάπη μου για τα παιδιά με κινητικές κι άλλες δυσκολίες. Είχα την χαρά και την τιμή να πάρω μέρος μαζί τους σε κατασκηνώσεις, σε αθλητικούς αγώνες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε παραολυμπιάδες… Οι εμπειρίες ζωής που μου χάρισαν αυτά τα υπέροχα πλάσματα είναι ανεκτίμητες και τις φέρω μέσα μου ως πολύτιμο δώρο. Ένα δώρο που με έκανε καλύτερο άνθρωπο, που με έκανε να θέλω να μοιράζομαι ό,τι όμορφο νιώθω, αισθάνομαι, σκέφτομαι και δημιουργώ.

Αυτή η εσωτερική ανάγκη για μοίρασμα με έσπρωξε να δημιουργήσω το Τσόχα και Τούλι… αυτή η ανάγκη κι η απέραντη χαρά που αισθάνομαι κάθε φορά που πιάνω πινέλα, ψαλίδια, κλωστές, τσόχες κι υφάσματα! Αυτή η ανάγκη κι η νοσταλγία που νιώθω κάθε φορά που αγγίζω την ραπτομηχανή καθώς η μαμά μου είναι εκείνη που μου έμαθε πώς να την χρησιμοποιώ… αυτή η ανάγκη κι η λαχτάρα για δημιουργία κάθε φορά που ένα κομμάτι ξύλο έρχεται στο εργαστήριό μου.

Το Τσόχα και Τούλι έχει ως σήμα έναν vintage Σκαραβαίο φορτωμένο με κουβαρίστρες, κλωστές και βελόνες… η επιλογή αυτή δεν έγινε τυχαία. Η έμπνευση βρίσκεται παντού γύρω μας κι ο καλύτερος τρόπος να την ανακαλύψουμε είναι τα ταξίδια… Δεν παίζει ρόλο το που, ούτε αν ο προορισμός είναι μέσα μας, δίπλα μας ή πολύ μακριά μας… σημασία έχει το ταξίδι, η μαγική στιγμή της απόδρασης από την καθημερινότητα.

DESIGN

Αγαπώ να Σχεδιάζω

ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL

Εκτός από Παραγγελείες ελάτε να γνωριστούμε

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ

Όλα τα Προϊόντα στο Τσόχα και Τούλι είναι Χειροποίητα

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Δωρεάν Συμβουλές για τους Αγαπητούς μου Πελάτες

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΪΟΝ

Επιλέξτε εσείς το αγαπημένο σας προϊόν στο Τσόχα και Τούλι

ΣΤΥΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ

Ανάλογα το Budget σας μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας

Εργαστήριο